There is a Place in Hell Reserved for Me and My Friends

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2005

  SUMMER SUCKS and the living ain't easy
Θα 'θελα να ήξερα ποιος την πρωτοείπε αυτή τη μπούρδα ότι το καλοκαίρι όλα είναι όμορφα και όλοι περνάμε καλά, να του έδινα μια γερή μπουνιά στη μύτη να μάτωνε μέχρι να ανακαλέσει και η ζωή να επέστρεφε στους ρυθμούς της. Απεγχθάνομαι την παρατεταμμένη ηλιοφάνεια και τη ζέστη. Ναι, ωραία, όταν είσαι στη θάλασσα είναι καλά. Κάθε πότε είσαι στη θάλασσα; Μία φορά τη βδομάδα; Δύο;

Τον υπόλοιπο καιρό λιώνεις στα τσιμέντα, ακούς τον απέναντι να μερακλώνει με την Go Helena (θα κλείσεις τα παράθυρα μήπως;), κάνεις μπάνιο και μετά από ένα τέταρτο έχεις ξαναγίνει παπί από τον ιδρώτα. Βρωμάς! Και κάθεσαι να βλέπεις γνωστούς και φίλους να φεύγουν ένας-ένας διακοπές, ενώ εσύ ξέρεις ότι θα φας όλο το αγγούρι τουλάχιστον μέχρι τις 20 (Αυγούστου).

Δεν μπορεσα ποτέ να καταλάβω τους ανθρώπους που περιμένουν πώς και πώς το καλοκαίρι για να πάνε στις παραλίες και να μαυρίσουν. Πρώτον, οι παραλίες γύρω από την Αττική είναι παραδομένες αμαχητί στο εκνευριστικό κλισέ "καραφλός κατάμαυρος πενηντάρης με χρυσή καδένα που παίζει ρακέτες, παιδάκια που φωνάζουν, γιαγιάδες με διάφανα πλαστικά πέδιλα, ζευγάρι 25άρηδων-ζουζουνάκια", ο ναός του τάπεργουερ. Δεύτερον, μαυρίζω δύσκολα, αφού πρώτα καώ.

Και οι καλοκαιρινές νύχτες. Τόση εξύμνηση, τόσες ραδιοφωνικές χαζογκόμενες που δεν ξέρουν τι άλλο να πουν, τόση αφόρητη ζέστη, ιδρωτίλα και κύριως ανελέητη ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ στα παραλιακά club και ανελέητη καγκουριά στο κέντρο και παντού. Είμαστε περικυκλωμένοι.

Οπότε ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Γκρρρρ…

Συμπέρασμα: Προσοχή, δαγκώνω (βρέξε λίγο ρε μαλάκα θεέ)

ΥΓ. επίσης έχω την εντύπωση ότι φέτος εξαφανίστηκαν από τις ανυπέρβλητες ειδήσεις του Star τα φοβερά εκείνα ρεπορταζ για τον κόσμο που "ξεχύθηκε" στις παραλίες με τους κώλους και τα βυζία που στόχευαν στους σεξουαλικά υποσιττισμένους ψηφοφόρους της Λιάνας Κανέλλη.

Comments:
Γειά στο στόμα σου! Επίσης υπάρχει και η κατηγορία αυτών που έχουν φετίχ τους το aircondition και ζουν ανάμεσά μας σε βαθμούς κάτω των 20 σαν τις πολικές αρκούδες. Τις προάλλες μπήκα σε ένα ταξί και ένιωσα σαν να έμπαινα σε ψυγείο κρεοπωλείου. Να τα βράσω τα κλιματιστικά, λίγη βροχή μπορώ να έχω παρακαλώ? Μου τη δίνει το καλοκαίρι και δυστυχώς δεν τελειώνει ποτέ. Pray for rain!
 
Φίλε noheathen. Το καλοκαίρι ΕΙΝΑΙ ωραίο. Και είναι και η μόνη περίοδος οπού την παλεύω εδώ στη μικρή μου πόλη, για την ακρίβεια το σκέφτομαι πολύ σοβαρά κάθε φορά να ξεκουνηθώ και να έρθω στην Αθήνα. Το πρωί θα πάς αναπόφευκτα στη δουλειά σου και θα πήξεις, αλλά τα βάσανα σου τελειώνουν το μεσημεράκι που θα ξεχυθείς στη παραλία. Ξαπλώστρα και ομπρελίτσα, σε λογικές αποστάσεις μεταξύ τους, για τις οποίες δεν πληρώνεις και η παραγγελία είναι προαιρετική. Πίνεις τον ωραίο σου καφέ (2,5 euros) βουτάς, ξαναβουτάς, ανοίγεις το βιβλιαράκι σου, παίζεις κανένα χαρτάκι ή τάβλι, πίνεις και μια μπύρα και αυτό ήτανε, το υπό άλλες συνθήκες εφιαλτικό καλοκαιριάτικο μεσημέρι πέρασε χωρίς να το καταλάβεις. Τις γνώριμες φυλές της παραλίας που περιγράφεις, εδώ τις συναντάς μόνο τα Σ/Κ, όπου λαμβάνει χώρα η επέλαση του ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ (για περισσότερες πληροφορίες θα παραληρήσω κάποια άλλη φορά, http://palavomares.blogspot.com/ ). Το απόγευμα αν δουλεύεις θα πήξεις λίγο ακόμα, αλλά το βραδάκι η θάλασσα είναι πάλι η λύση. Τα μαγαζιά δε λένε και τίποτα σπουδαίο, αλλά μπορείς να καθίσεις δίπλα στο κύμα και απλά να απολαύσεις.
Σχετικά με το μαύρισμα, η αλήθεια είναι ότι ένα μαυρισμένο σώμα (σε λογικά πλαίσια πάντα και όχι σε επίπεδο Ψινάκη – Γαβαλά – Ντονατέλα Βερσάτσε) δείχνει πιο όμορφο και υγιές. Ειδικά αυτό το σημάδι από το μαγιό κάνει ένα touch, δε μπορείτε να πείτε… Παρ’ όλα αυτά ούτε εγώ καταλαβαίνω αυτή τη λύσσα του σολάριουμ, που ακόμα και μέσα στο χειμώνα βλέπεις κάτι γκόμενες σαν να τις ξέχασαν στο νησί του Survinor για κανένα μήνα. Πάντως ούτε κι εγώ μαυρίζω εύκολα και κατανοώ τον πόνο σας.
Για αυτή την πικρή ιστορία που λέγεται air-condition… Να πάρετε ανεμιστήρα που είναι και οικολογικό και δεν κινδυνεύεις από πνευμονία (εγώ παραλίγο να πάθω μια φορά στο ΡΟΡ, τι παθαίνουν αυτοί οι άνθρωποι με τον κλιματισμό δεν μπορώ να καταλάβω. Φέτος το καλοκαίρι πάντως καλού – κακού δεν πάτησα).
Όσο για τις διακοπές στο τέλος Αυγούστου, κι εγώ το ίδιο θα κάνω φέτος και μη στεναχωριέσαι καθόλου. Θα αποφύγουμε και πάλι την επέλαση του ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει για 3 ακόμα εβδομάδες. Το Star είναι πολύ απασχολημένο με το ποιος θα παρουσιάσει το Eurovision του χρόνου και με τις διακοπές της Paris Hilton (είδωλο) και δεν έχει χρόνο για ρεπορτάζ του κώλου.
Κι εγώ τα έχω φάει τα στραβώματα που περιγράφετε αλλά όχι και summer sucks. Μόλις πάτε διακοπές θα στρώσετε. Φιλάκια.
 
"Το πρωί θα πάς αναπόφευκτα στη δουλειά σου και θα πήξεις, αλλά τα βάσανα σου τελειώνουν το μεσημεράκι που θα ξεχυθείς στη παραλία" (Loretta).
Το μεσημεράκι; 3-4 ας πούμε; Δεν είμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι you know. Τζίζας, λάιφ ις ανφέαρ...
Noheathen: η διάφανη πλαστική σαγιονάρα γαμεί, αρκεί να φορεθεί στο σωστό πόδι.
 
Βυζία;!;
Σου πάει το κίτρινο πάντως.
 
konfet: ν και βρίσκω εξαιρετικά σέξι το μαύρισμα (όχι φυσικά στον τύπο κυρίου που από κοινού απεγχθανόμαστε) αλλά θα αναγκαστώ να συμφωνήσω μια και το ημερολόγιο λέει 29 Ιουλίου και είμαι άσπρος σαν το γάλα.

Rainman: οι τρελλαμένοι με τα air condition εμπίπτουν σε άλλη κατηγορία αφού προτιμούν έξω να έχει -2 βαθμούς και να χιονίζει του κερατά κι αυτοί να ανάβουν το διαβολικό αυτό μηχάνημα στους 15 και να είναι με το κοντομάνικο. Μιλάμε για διαστροφή!

loretta: η μόνη κοντινή μου παραλία είναι η λούτσα, με το παραδοσιακό εχμ... multiethnic, multiage (τι ειπα πάλι) φανατικό κοινό της. Οι υπόλοιπες παραλίες είναι τουλάχιστον μιάμιση ώρα και πολύ ιδρώτα μακριά. Η Paris Hilton είναι όντως είδωλο.

The Niva: καθώς ετοιμάζω το μεγάλο μου αφιερωμα με τίτλο "Τοp 10s Hall of Fame", θα σου θυμήσω ότι η διάφανη πλαστική σαγιονάρα έχει σκαλισμένο κισσό (ή τέλος πάντων κάτι αναρριχητικό) και είναι εξαιρετικά εκλεκτική και συγκεκριμένη ως προς το target group. Αν οι γεωγραφικές συντεταγμένες δεν είναι αυτές τις Αιδηψού κι εσύ δεν είσαι (τουλάχιστον) θεία που τσιμπάει μάγουλα, ε δεν τη βάζεις!

schottkey: όπως λέει κι ο Eric Cartman, TITS MAN!!

vague tourist: Η Σοφία Αρβανίτη, παρ'όλο που υπήρξε one-hit wonder, είναι αρκετά συμπαθής ως ένα αποτελεσματικό αντίδοτο στις ξεδιάντροπες "Καλοκαιρινές Διακοπές" του Καρβέλα

WhiteCarInGermany: καλά τα άλλα, αλλά Donna Summer;!;! :p
 
η λούτσα δεν είναι μία μέση παραλία, είναι η χειρότερη σε όλη την αττική, το να μην την παλεύεις εκεί είναι καλό σημάδι γούστου, όχι ιδοτροπία

εμένα το καλοκαίρι φέτο δε μ'αρέσει
είμαι άνεργη, άφραγκη,

έχω σοβαρότατους λόγους να μη θέλω να κάνω μπάνιο στη θάλασσα

θέλω να τιμωρήσω (κ το λέω σε όποιον έχει αφτιά κ με ακούει να με ακολουθήσει) όλες τις πλοιοκτήτριες εταιρίες κ τους ιδιοκτήτες δωματίων σε νησιά που έχουν ξεφύγει με τις τιμές τους

να φανε ολονών τα σκατά

κ άσε που το καλοκαίρι στην αθήνα πέρα από τις συναυλιακές αρπαχτές δεν έχει τίποτα να κάνεις, εκτός φυσικά από το να ιδρώνεις

summer sucks!

ευχαριστώ για την υπομονή σας
 
WCIG: μπορεί να έπαθε homophobia αλλά ποτέ δεν έχασε το gay κοινό της. Για την ακρίβεια, μόνο αυτό της έμεινε πια.

isobel: μήπως να αρχίσουμε κάτι σαν σύλλογο εχθρών του "Ελληνικού Καλοκαιριού" :ppp
 
Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος και αυτό θα το εκλάβω ως προσβόλα.
Πάντως σήμερα θα κάνω μια βουτίτσα για ολους σας. :)
 
Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Archives

Μαρτίου 2005   Απριλίου 2005   Μαΐου 2005   Ιουνίου 2005   Ιουλίου 2005   Αυγούστου 2005   Σεπτεμβρίου 2005   Οκτωβρίου 2005   Νοεμβρίου 2005   Δεκεμβρίου 2005   Ιανουαρίου 2006   Φεβρουαρίου 2006   Μαρτίου 2006   Απριλίου 2006   Μαΐου 2006   Ιουνίου 2006   Ιουλίου 2006   Αυγούστου 2006   Σεπτεμβρίου 2006   Νοεμβρίου 2006   Φεβρουαρίου 2007   Ιουλίου 2007   Δεκεμβρίου 2007   Φεβρουαρίου 2008   Δεκεμβρίου 2008   Δεκεμβρίου 2009   Δεκεμβρίου 2010   Δεκεμβρίου 2011  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?