There is a Place in Hell Reserved for Me and My Friends

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2005

  λαυράκι
Απόψε το βράδι η ΝΕΤ είχε μια εκπομπή με το αποστομωτικό θέμα "Πολιτική και Κρασί". Είναι προφανές ότι και η τελευταία δραχμή φορολογούμενου έπιασε τόπο για να γίνει αυτή η θεσπέσια εκπομπή με καλεσμένους έναν βουλευτή-οινοπαραγωγό (δε θυμάμαι όνομα) και τον Κίμωνα Κουλούρη να μιλησει ως μπον βιβέρ-πολιτικός (όχι παίζουμε).
Και σ'αυτό το σημείο έχω να προτείνω εξίσου "καυτές πατάτες" για μελλοντικά επισόδεια της εκπομπής αυτής:
- Αδρεναλίνη και Τυρόπιτα Κουρού
- Τυφώνας Ρίτα και Αστέρας Βουλιαγμένης
- Αδέσποτα σκυλιά και Βίνα Ασίκη
- Πλαστική Χειρουργική και Mud Wrestling
- Λάκης Τζορντανέλι και Βόρειο Σέλας

Comments:
....και σήμερα το πρωί συνέχισε με documentary για το καζακστάν, ότι η πρωτεύουσά του είναι σαν τη new york και ότι ο κόσμος έχει ασπαστεί πλήρως τον δυτικό τρόπο ζωής (και δείχνει πλάνο με γέρο να τραβάει στη μέση του δρόμου καρότσι ως μεταφορικό μέσω, τύπο να σκαλίζει τη μύτη του και γυναίκα με τσεμπέρι). when 'net' is good, it's good, but when it's bad, it's real bad :)
ίσως οι παραγωγοί της net να κάνουν παρέα με τους mullahs :)
 
-Η επιρροή της αποδόμησης στις εκπομπές του Κώστα Μυλωνά
-Μάης του 68 και καταρράκτης
-Πως το ξύσιμο στον καναπέ συνδέεται υποσυνείδητα με τον Μπαμπαγκίντα
-Ζοζέ Σαραμάγκου και Ελεωνόρα Μελέτη, ένα δίλημμα
-Είναι αληθινό το μαλλί του Σπύρου Ρέβη; κι αν ναι, είναι το τέλος της λογικής όπως την ξέραμε;
 
ο άγνωστος βουλευτής ονομάζεται Ιορδάνης (για τους φίλους Δάνης) Τζαμτζής και είναι ένα κινητό σκυλάδικο, με στυλ νταβά, και είχε γίνει και παλιότερα γνωστός στο πανελλήνιο για τις επίκαιρες ερωτήσεις του στη βουλή για γλυφιτζούρια-δηλητήριο, πορνογραφία στις κάρτες yu-gi-oh και για παρόμοια φλέγοντα ζητήματα. το ποιόν του Κουλούρη είναι γνωστόν. Ο οικοδεσπότης δε μου έμοιαζε με ένα καρτούν, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με ποιό. Τί εκπομπή να βγάλουν όλοι αυτοί οι δυστυχισμένοι ?
(Υ.Γ. και το πρώτο cd των UNKLE ήταν καταπληκτικό κι ακόμα καλύτερο το single ¨rabbit in your headlights", με 6 διασκευές, διάρκειας πάνω από 40 λεπτά !)
 
Θανατηφόρες διοξίνες και πρόωρη τριχόπτωση.

Ηχορύπναση και συχότητα στραμπουλήγματος του δεξιού αστραγάλου σε μεσόκοπες κυρίες με μιζανπλί.

Φρουτόκρεμες γεύση μπισκότο και αύξηση πληθυσμων των αστικών περιστεριών και κατά συνέπεια της πιθανότητας κοτσιλισματος περαστικής κοκέτας.

Nightmares on Wax και Χίτλερ: η μυστική συνομωσία που άλλαξε τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής μια για πάντα.
 
Eγω και συ πρεπει να ειμαστε οι μονοι ανθρωποι κατω των 25 που ξερουμε ποια ειναι η Βινα Ασικη.
Με τρομαζεις.
 
Γνωρίζετε εσείς οι νέοι ότι η πρώην poor man's sex goddess έχει αποσυρθεί από τη show business και έχει βρει το Θεό; Δεν είναι ψέμα, είναι απλώς κρίμα. Αν και δεν μπορώ να μη σκεφτώ πόσο sexy θα ήταν ως 50άρα καλόγρια...
 
H Βινα καλογρια,η Καιτη Φινου στην παρακμη, και η Ρενα Παγκρατη νεκρη.
Η μονη που την εβγαλε καθαρη τελικα ηταν η Σοφια Αλιμπερτη. Αναζητουνται ακομα τα ιχνη της Τετας Ντουζου.
 
το στηβ ντούζο δεν τον τρέχανε πριν 3 χρόνια για ναρκωτικά; Την τέτα ομολογώ πως την αγνοώ...
νιβα, η βίνα έχει χοντρύνει πια οπότε καλά έκανε και βρήκε το δρόμο του θεού και δεν παρέμεινε στη show business.

ps.LOLOLOL με όλα τα comments
 
Μπιπ Μπιπ κάνεις μεγάλο λάθος γιατί η Έφη Πίκουλα έχει χαράξει τη δική της πορεία στο θέατρο και την daytime television. Η Τέτα είναι μητέρα, όπως έχει πει κι ο Στιβ σε συνέντευξή του στο Μουρατίδη πριν λίγο καιρό, οπότε να ναι καλά η κοπέλα. Το θέμα είναι άλλο όμως...η Τέτη Σχοινάκη τι έχει απογίνει;
 
Η Τετη Σχοινακη ηταν παντα λιγο μεγαλυτερη και αισθαντικια -δεν γδυνοτανε με φαφουτικο χαμογελο και μπικινι(α)μπρος στην καμερα. Ηταν η γυναικα του Τσακωνα με τα στιλπνα μαυρα μαλλια και τα υγρα ματια.Για να μην μιλησω για τα μεταξωτα της πουκαμισα που δενανε με φιογκο.Αχ Τετη Τετη.
 
Η Τέτα Ντούζου όντως έχει γίνει μητέρα και έχει γεράσει αρκετά. Η Τέτη Σχοινάκη μετά από χρόνια αποχής έχει κάνει come back νομίζω στο θέατρο. Φοβερή γυναίκα!

Τώρα όσον αφορά το post διαφωνώ ελαφρώς με τη λογική. Η πολιτική είναι η ζωή, η κάθε έκφανση της ανθρώπινης ζωής, άρα και το κρασί.

Εξάλλου το Δάνη Τζαμτζή τον εκτιμώ, είναι ένας από τους λίγους έλληνες πολιτικούς που γνωρίζουν τόσο καλά τα της Αυτοδιοίκησης και έχει προσφέρει πολλά στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Για τον μπον βιβέρ Κίμωνα έχω να πω ότι η δική του πολιτική δεν έχει σχέση ούτε με τη ζωή, ούτε με το κρασί, αλλά μόνο με την αυτοπροβολή και το ψώνιο...
 
καλά, γελάτε τώρα, να σας (μας) δω όταν σε 20 χρόνια θα ακούμε τα ονόματα Νόνη Δούνια, Ελεονώρα Μελέτη, Ρία Ματζίνη και Μαριέττα Χρουσαλά. Χα!
 
Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Archives

Μαρτίου 2005   Απριλίου 2005   Μαΐου 2005   Ιουνίου 2005   Ιουλίου 2005   Αυγούστου 2005   Σεπτεμβρίου 2005   Οκτωβρίου 2005   Νοεμβρίου 2005   Δεκεμβρίου 2005   Ιανουαρίου 2006   Φεβρουαρίου 2006   Μαρτίου 2006   Απριλίου 2006   Μαΐου 2006   Ιουνίου 2006   Ιουλίου 2006   Αυγούστου 2006   Σεπτεμβρίου 2006   Νοεμβρίου 2006   Φεβρουαρίου 2007   Ιουλίου 2007   Δεκεμβρίου 2007   Φεβρουαρίου 2008   Δεκεμβρίου 2008   Δεκεμβρίου 2009   Δεκεμβρίου 2010   Δεκεμβρίου 2011  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?